BCL

Σκέψεις να φιλοξενήσει ξανά το Final 4 του BCL στα Λιόσια από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σκέπτεται πολύ σοβαρά την υποβολή υποψηφιότητας για να διοργανώσει η ΑΕΚ τρίτη φορά τo Final 4 του Basketball Champions League.

Το ενδεχόμενο να ζητήσει από την FIBA να φιλοξενήσει το Final 4 του Basketball Champions League στα Λιόσια εξετάζει πολύ σοβαρά η ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος το έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό και το πιθανότερο είναι να κατατεθεί επίσημα υποψηφιότητα.

Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» είχε φιλοξενήσει το Final 4 τον Μάιο του 2018, όταν και κατέκτησε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το τρόπαιο, ενώ δύο χρόνια μετά, τον Σεπτέμβριο του 2020, εν μέσω πανδημίας, είχε διοργανώσει και το Final 8 της διοργάνωσης, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα λόγω των περιοριστικών μέτρων, με την Μπούργος να νικά τους «κιτρινόμαυρους» στον τελικό.

Σημειώνεται πως η FIBA σε αντίθεση με την πρακτική παλαιότερων ετών, ενδέχεται να επιλέξει έδρα για το Final 4 πριν καν προκύψουν οι τέσσερις ομάδες της τελικής φάσης.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ εξασφαλίζει την πρόκριση στα playoffs με νίκη επί της Γαλατάσαραϊ την Τετάρτη στα Λιόσια, ενώ αν κάνει το 2/2 στην έδρα της νικώντας στις 21 Μαρτίου και τη Μάλαγα, θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x