BCL

Χωρίς σέντερ έμεινε η Μπανταλόνα ενόψει ΑΕΚ

Η ισπανική ομάδα μετράει τις σημαντικές απουσίες και των δύο σέντερ της, καθώς Τόμιτς και Μπιργκάντερ τέθηκαν εκτός δράσης.

Χωρίς σέντερ μένει η Μπανταλόνα ενόψει των αναμετρήσεων της με την ΑΕΚ για τα playoffs του Basketball Champions League.

H ισπανική ομάδα όπως ανακοίνωσε χάνει λόγω τραυματισμών τόσο τον Άντε Τόμιτς, όσο και τον Σιμόν Μπιργκάντερ που θα απουσιάζουν από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις με την ελληνική ομάδα.

Ο πρώτος διαπιστώθηκε ότι έχει ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο στο δεξί πόδι και θα χρειαστεί να μείνει δύο εβδομάδες, τουλάχιστον μέχρι και να αποθεραπευτεί. Αντίστοιχα, ο δεύτερος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί πελματιαία απονεύρωση στο δεξί του πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στην SUNNEL ARENA είναι προγραμματισμένος για την 1η Απριλίου στις 19:30 ενώ ο δεύτερος στην Ισπανία στις 7 του ίδιου μήνα, με τζάμπολ στις 20:30.

Εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι τότε αυτό θα γίνει στις 15 Απριλίου στις 19:30 στην έδρα της Ένωσης. Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι και οι δύο θα απουσιάζουν και από τα τρία ματς, εάν χρειαστούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x