BCL

Βέργκουν: «Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Τσμόκι Μινσκ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ.

Ο Ρόστισλαβ Βέργκουν έκανε λόγο για διαφορά επιπέδου ανάμεσα στην Τσμόκι Μινσκ και την ΑΕΚ μετά την ήττα της ομάδας του με 95-69 στο ΟΑΚΑ.

«Δυστυχώς δεν έχουμε ρόστερ σαν της ΑΕΚ για να μπορούμε να παίξουμε 40 λεπτά με τον ίδιο ρυθμό σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο όπως του BCL. Ελπίζω πως τα νεαρά παιδιά θα μάθουν και θα μας προσφέρουν στη συνέχεια κάποια πράγματα, ειδικά την ενέργειά τους. Είναι ένα καλό μάθημα για μας. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα, με καλό προπονητή, παίζει πάντα έξυπνα και τιμωρεί τις αδυναμίες σου βρίσκοντας την καλύτερη επιλογή. Αυτό είναι ένδειξη καλής ομάδας», τόνισε ο Ουκρανός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ομάδας, Ρόμπερτ Λόουερι, είπε: «Πιστεύω πως δεν ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ. Ήμασταν… φλατ. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στην άμυνα και θα πρέπει στη συνέχεια να είμαι καλύτερος. Η ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια. Έχω πολλούς φίλους στην ΑΕΚ, μιλήσαμε πριν το ματς, αλλά εγώ είμαι πολεμιστής στον αγώνα. Μετά το ματς, είμαστε ξανά φίλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x