BCL

Δεύτερη νίκη για Ντιζόν, Χάποελ Ιερουσαλήμ στο BCL

Χωρίς να πιεστεί, η Ντιζόν νίκησε τη Σάσαρι 88-80 στη Γαλλία για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του BCL και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της.

Η Ντιζόν νίκησε 88-80 στη Γαλλία τη Σάσαρι για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του BCL στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ και έφτασε στο 2-1, άφησε τους Ιταλούς στο 0-3 και περιμένει το αποτέλεσμα του «Δικεφάλου» στη Μάλαγα.

Κορυφαίοι των Γάλλων ήταν οι Ουέιρ με 23 και ΜακΝτάφι με 10 πόντους. Για τους Σαρδηνούς, ξεχώρισαν οι Ονουάκου με 21, Τζόουνς με 17 και Ρόμπινσον με 11 πόντους.

Δεύτερη νίκη για τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στον πέμπτο όμιλο 72-71 επί των Μπάκεν Μπέαρς στη Δανία, άφησε τους Σκανδιναβούς στο 0-3.

Για τους Ισραηλινούς, ξεχώρισαν οι Μέγερις με 15, Ράντολφ, Χάνκινς με 14 και Κάρινγκτον με 11 πόντους. Για τους Δανούς, κορυφαίοι ήταν οι Ντιουφ με 18 και Αντελ με 15 πόντους.

Πρώτη νίκη για τη Νίμπουρκ στον τέταρτο όμιλο, αφού επικράτησε 79-76 της Κολεϊλιλέρ στην Τσεχία και την «έπιασε» στη βαθμολογία.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Ουότσον με 16 και Ιβανάουσκας με 12 πόντους. Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Σμιθ, Μπουτσιέλε με 17 πόντους έκαστος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x