BCL

Εκτός Βελιγραδίου το Χάποελ Ιερουσαλήμ-Περιστέρι bwin

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ενημέρωσε την Πέμπτη πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει που θα διεξαχθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin για τους «16» του BCL.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενημέρωσε πως τους αγώνες της με Τενερίφη και Καρσίγιακα για τους «16» του BCL θα τους δώσει κανονικά στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου, όμως αυτός κόντρα στο Περιστέρι bwin θα πραγματοποιηθεί εκτός της σερβικής πρωτεύουσας και σε μέρος που θα ανακοινωθεί άμεσα από την ισραηλινή ομάδα λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα εκείνη την ημέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε συζητήσεις με τη διοίκηση του Champions League για την επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ. Τονίσαμε ότι η κατάσταση στην Ιερουσαλήμ είναι ήρεμη κι ότι η ζωή έχει επανέλθει πλήρως, αλλά σε αυτό το στάδιο αποφασίστηκε ότι οι ομάδες δεν αισθάνονται ακόμα ασφαλείς να έρθουν στο Ισραήλ.

Ως εκ τούτου, τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια θα γίνουν στο Βελιγράδι. Ο τρίτος εντός έδρας αγώνας θα διεξαχθεί σε διαφορετική τοποθεσία λόγω της μη διαθεσιμότητας του "Pioneer Hall", όπου έχουμε φιλοξενήσει μέχρι στιγμής τους αγώνες μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την τοποθεσία του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x