BCL

Ενέ: «Είχα προειδοποιήσει για τη δυναμική του ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως δεν πίστεψε πως το +32 του πρώτου αγώνα για την Τόφας της έδωσε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ορχούν Ενέ μετά το δεύτερο ματς στην Προύσα.

Ο Ορχούν Ενέ τόνισε πως η διαφορά στο πρώτο ματς ΠΑΟΚ-Τόφας Μπούρσα δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και χαρακτήρισε κακή την εμφάνιση της τουρκικής ομάδας, αφού θεωρεί πως δεν κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, δεν είχαν συγκέντρωση κι ήταν άστοχοι, ενώ τους βγήκε η κούραση στην επίθεση, ζητώντας να γίνουν πιο επιθετικοί στην τρίτη αναμέτρηση την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Μιλήσαμε μετά το πρώτο παιχνίδι. Εξήγησα ότι η διαφορά τότε ήταν τεχνητή, δεν αντιστοιχούσε το σκορ στην εικόνα του ΠΑΟΚ. Παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, χάσαμε τα σουτ, αλλά καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι.

Δώσαμε μόνο 15 ασίστ και στο τέλος ήμασταν κουρασμένοι και δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε στην επίθεση. Τους δώσαμε εύκολα σουτ και πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x