BCL

Ενέ: «Έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ, εκπληκτική η ατμόσφαιρα»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ορχούν Ενέ μετά την πρόκριση της Τόφας Μπούρσα επί του «Δικεφάλου» στους «16» του BCL.

Ο Ορχούν Ενέ στάθηκε στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ κι εξέφρασε τον σεβασμό του στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ του «δικεφάλου», στάθηκε στο μεγαλύτερο «βάθος» που διαθέτει το ρόστερ της Τόφας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση, στάθηκε στην εκτέλεση του πλάνου του και στα τρία ματς κι εξήρε τον Χάρισον, τον Ουάιλι, τα ριμπάουντ και την άμυνα που έπαιξαν.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια. Ήρθε κι έπαιξε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην έδρα μας. Έχουμε μεγαλύτερο "βάθος" στο ρόστερ. Σέβομαι τους παίκτες και τους προπονητές του ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα του αγώνα ήταν εκπληκτική. Είναι σημαντική η επικράτησή μας εδώ. Η Τόφας έχει ένα συγκεκριμένο στόχο στο BCL. Δεν ήταν εύκολο να ανταπεξέλθουμε σε μια τόσο δύσκολη έδρα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικά με βάση την εικόνα των ομάδων. Θεωρώ ότι εκτελέσαμε καλά αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Περιορίσαμε αρκετά τον Χάρισον, ο οποίος είχε δημιουργήσει προβλήματα στην Προύσα. Η ομάδα μου κέρδισε το ματς μέσα από την άμυνα. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σε αυτή την έδρα. Συνεχίζουμε σε έναν δύσκολο όμιλο».

Για τα ριμπάουντ της Τόφας και τα τρίποντα: «Ο Γουάιλι ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι. Έδωσε άλλη ποιότητα στην ομάδα, αν και ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς. Ο Γουάλι χρειάστηκε να παίξει πολύ, αλλά είχε τη δυνατότητα να μείνει "φρέσκος" στο τέλος. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά "όπλα" της ομάδας.

Κυκλοφορήσαμε την μπάλα κι οι παίκτες μου πήραν με τις καλύτερες προϋποθέσεις τα σουτ για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x