Η ΑΕΚ προσπάθησε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Final Four του BCL, γνωριζοντας την ήττα με 71-65 από την Ουνικάχα Μάλαγα.
Μετά το τέλος του ημιτελικού, ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που τελικά κόστισαν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πιστεύω τα δώσαμε όλα, κάναμε προσπάθεια όπου μπορούσαμε. Το ματς ήταν κακό επιθετικά και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι στο τέλος δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις και αυτό μας στοίχισε την πρόκριση στον τελικό».
Για το γεγονός ότι πάλεψαν, πέρασαν μπροστά αλλά στο τέλος κάτι άλλαξε και έχασαν το ματς: «Σίγουρα ήταν ένα ματς που έδειχνε ότι θα κριθεί στο τέλος. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση κυρίως και μετά στην άμυνα στο τέλος τα λάθη που κάναμε μας έβαλαν με την πλάτη στον τοίχο».
Για το ποια είναι τα συναισθήματα που του αφήνει ο αγώνας: «Η γεύση που μας αφήνει είναι πικρή. Αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ. Αξίζαμε να προχωρήσουμε και παρακάτω. Συγχαρητήρια στην Μάλαγα που πέρασε. Από εκεί και πέρα είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και θέλουμε την Κυριακή να έρθουμε, να κερδίσουμε και να πάρουμε την τρίτη θέση».
Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Τον ευχαριστούμε πολύ. Σε όλο το δεύτερο κομμάτι της χρονιάς ήταν δίπλα μας. Γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.