BCL

Φρίντρικσον: «Τα δώσαμε όλα και στα τρία ματς»

Στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ και στα τρία ματς με την Τόφας Μπούρσα στάθηκε ο Ελβαρ Φρίντρικσον μετά τον αποκλεισμό του «δικεφάλου» από τους «16» του BCL.

Ο Ελβαρ Φρίντρισκον τόνισε πως είναι περήφανος για τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ για τα ματς με την Τόφας Μπούρσα, παρά τον αποκλεισμό από τους «16» του BCL και παρά τις απαιτήσεις που υπήρχαν, ανέλυσε τα τρία ματς και στάθηκε στα χαμένα μακρινά σουτ του αποψινού αγώνα.

Αναλυτικά: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στους "16", αλλά προσπαθήσαμε πολύ σκληρά σε όλα τα παιχνίδια. Δώσαμε ό,τι είχαμε για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Υπήρχαν οι απαιτήσεις για κάτι παραπάνω. Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και την κατάθεση ψυχής».

Για το αν η ομάδα έφτασε στα όριά της ή αν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, κυρίως στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο παιχνίδι βελτιωθήκαμε και διορθώσαμε πολλά πράγματα. Δώσαμε στον εαυτό μας μια δεύτερη ευκαιρία. Παίξαμε πολύ σκληρά και προσπαθήσαμε.

Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια κρίσιμα σουτ στο τέλος, αλλά δεν μπήκαν. Θα μπορούσαμε να ήμασταν στους "16’" αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x