BCL

Γαλατασαράι-ΑΕΚ: Στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη νίκη η «Ένωση»

H AEK φιλοξενείται από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη (19:00), για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL.

Στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Γαλατασαράι αγωνίζεται για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, προκειμένου να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» πηγαίνει στην Πόλη με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Περιστερίου bwin για την 14η αγωνιστική της Basket League και ψάχνει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, καθώς μετά την ήττα από τη Μάλαγα την 1η αγωνιστική, αναμέτρηση στην οποία είχε εξαιρετική παρουσία για 32 λεπτά, βρίσκεται ήδη σε μειονεκτική θέση, κάτι που θα γίνει ακόμη χειρότερο αν χάσει και στην Τουρκία.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τιμ Φρέιζερ, ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, μιας και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (τράβηγμα στο δεξί πόδι). Δεδομένα εκτός είναι πάντως και πάλι, ο Αλεξάντερ Μάντσεν (ενοχλήσεις στη μέση), που έμεινε στην Αθήνα, μαζί και με τον Δημήτρη Μαυροειδή.



Στον αντίποδα, η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη, ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στους «16» του BCL, με 100-76 απέναντι στη Λιμόζ, ωστόσο το Σάββατο (28/8) γνώρισε την ήττα με 103-91 από την Καρσίγιακα για το τουρκικό πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας πέντε συνεχόμενες ήττες.

Υπενθυμίζεται πώς από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας, το βασικό κριτήριο είναι η διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x