BCL

Για το 3/3 η ΑΕΚ στο BCL

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Σολέ με στόχο το 3/3 στον τρίτο όμιλο του BCL.

Να αξιοποιήσει στο έπακρο την έδρα της (έστω κι αν δεν υπάρχει κόσμος) θέλει η ΑΕΚ υποδεχόμενη απόψε στο ΟΑΚΑ την Σολέ για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Basketball Champions League (19:30, ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ3).

Οι «κιτρινόμαυροι» ηρέμησαν μετά τα χθεσινά αρνητικά τεστ για τον κορωνοϊό κι έτσι έμειναν στο ένα κρούσμα μέσα στην ομάδα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει η ομάδα του να κάνει το 3/3 στον όμιλο, κάτι που θα τη φέρει με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, πριν από τον δεύτερο γύρο που περιλαμβάνει τρία ματς εκτός έδρας.

Η Σολέ έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς δύο ψηλούς, τους Τερέλ Παρκς και Γιοάν Μακουντού, λόγω κορωνοϊού, αλλά και με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Ερμάν Κουντέρ, που όπως και η ΑΕΚ δεν είχε ματς για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, έχει χάσει και τα δύο πρώτα ματς στο γκρουπ, από την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία (82-75) και τη Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ (73-63).

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Τόμας Γιασεβίτσιους (Λιθουανία), Σεργκέι Μπελιάκοφ (Ρωσία) και Μάρτιν Βούλιτς (Κροατία).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Χάποελ Χολόν υποδέχεται στις 19:30 την Τσμόκι Μινσκ.

Σημειώνεται πως λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, η επόμενη αγωνιστική είναι σε έναν μήνα. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σολέ (15/12), την Χάποελ Χολόν (5/1) και την Τσμόκι Μινσκ (20/1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x