BCL

Γκαϊλίτις: «Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και νικήσαμε»

Στην υπεροχή της Ρίγα στα ριμπάουντ απέδωσε ο Γιάνις Γκαϊλίτις τη νίκη της λετονικής ομάδας επί του Περιστερίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Λετονίας τόνισε πως νίκησαν μια έμπειρη ομάδα με ψηλούς παίκτες και ακολούθησαν το σχεδιασμό τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια τους και στάθηκε στο ρυθμό που κράτησαν.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού το Περιστέρι είναι έμπειρη ομάδα, με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Γενικά, ψηλή ομάδα ο αντίπαλός μας, έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ιδίως στην έδρα τους. Οι παίκτες μας πήγαν πολύ καλά σήμερα, δούλεψαν σκληρά, ακολούθησαν το σχεδιασμό μας. Κυριαρχήσαμε στο ριμπάουντ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό και μερικοί παίκτες μας βρέθηκαν σε σπουδαία μέρα».

Και πρόσθεσε πως: «Τους ευχαριστώ όλους, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Το παιχνίδι είχε πολλά πάνω-κάτω, συνήθως αυτά τα παιχνίδια δεν πάνε στους 20 πόντους. Το Περιστέρι απέδωσε πολύ καλά επιθετικά σε κάποια σημεία, εμείς επιβραδύναμε τον ρυθμό, αλλά μας ξαναέπιασαν. Είμαι πολύ ευτυχής που ορισμένοι από τους νέους παίκτες μας έδειξαν σπουδαία αντίδραση στο τέλος του παιχνιδιού».

Ο Κάιλ Όλμαν συμπλήρωσε πως: «Είχαμε προετοιμαστεί καλά, μπήκαμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x