BCL

Η κριτική της ΑΕΚ: Μόνο… Μωραΐτης

Μέσα στο αγωνιστικό «ναυάγιο» της ΑΕΚ στο Νόβγκοροντ, ο Δημήτρης Μωραΐτης ξεχώρισε «σαν την μύγα μες’ το γάλα».

Εκμεταλλευόμενη τις πολλές απουσίες της ΑΕΚ, η Νίζνι κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη και να κάνει το 4/4. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, παρουσιάστηκαν από την πλευρά τους κατώτεροι των περιστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα εμφάνισε έλλειψη συγκέντρωσης και μόνο ο Δημήτρης Μωραΐτης μπόρεσε να ξεχωρίσει.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες της «Ένωσης» και τους αξιολογεί στο παιχνίδι με τους Ρώσους.

Αναλυτικά η βαθμολογία με άριστα το (10):

Μέικον (4): Μπορεί στα προηγούμενα ματς και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα να ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικός, ωστόσο στο Νόβγκοροντ δεν είχε καμία σχέση. Πέτυχε εννέα πόντους αλλά έχασε και πάρα πολλές επιθέσεις.

Λάνγκφορντ (4): Δεν πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής όσο άλλες φορές και σε γενικές γραμμές δεν έκανε κάτι το ξεχωριστό σε σκοράρισμα και δημιουργία.

Ματσιούλις (5): Ακόμα και αυτός δεν μπόρεσε να πιάσει τα στάνταρ της απόδοσής του. Φυσικά μέτρησε τέσσερις πόντους ισάριθμα ριμπάουντ και έξι ασίστ, σώζοντας κάπως τα πράγματα.

Κατσίβελης (3): Αγωνίστηκε περίπου 15’ και πέτυχε τους μοναδικούς του τρεις πόντους στην τελευταία φάση του ματς. Ούτε αυτός κατάφερε να «ξεφύγει» από την κακή εμφάνιση στη Ρωσία.

Χρυσικόπουλος (3): Βάση στατιστικής, ο πιο αδύναμος παίκτης της ΑΕΚ στο σημερινό ματς. Μόλις τέσσερις πόντους σε 33’ συμμετοχής και γενικά λίγα πράγματα. Ο κόουτς Παπαθεοδώρου τον χρησιμοποίησε αρκετά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Γκίκας (5): Μετά αρκετό καιρό ως τραυματίας, έπαιξε περίπου 9’ και ήταν τρομερά «τίμιος». Εκεί που η Νίζνι πήγε να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά, πέτυχε δύο συνεχόμενα τρίποντα και ουσιαστικά βοήθησε την ΑΕΚ να μην χάσει με πάνω από 30 πόντους.

Μωραϊτης (7): Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο δύσκολο ματς στη ρωσική πόλη. Πέτυχε συνολικά 13 πόντους, τους 8 στα πρώτα λεπτά του ματς και γενικά ξεχώρισε με την εμφάνιση του. Αν δεν υπήρχε και αυτός τότε θα μιλούσαμε για κάτι παραπάνω από «ναυάγιο».

Λοτζέσκι (5): Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη εμφάνιση της ζωής του, όμως για τον ρόλο που τον ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ανταποκρίθηκε. Πέτυχε έξι πόντους με 100% στα σουτ του και γενικά δεν βοήθησε με τον τρόπου του.

Ρογκαβόπουλος (5): Έκανε ότι μπορούσε και ήταν από τους ελάχιστους που μέχρι το τέλος έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ. Συνέβαλλε με τον τρόπο στο επιθετικό κομμάτι, ενώ σε γενικές γραμμές είναι μέσα σε αυτούς που διασώθηκαν.

Μόουζες (3):
Μαζί με τον Χρυσικόπουλο, οι δύο αρνητικότεροι παίκτες της ΑΕΚ. Σχεδόν μηδενική προσφορά σε 20’ αγώνα και πάρα πολύ άσχημα ποσοστά στις προσπάθειές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x