BCL

Καντζούρης: «Δείξαμε ότι έχουμε βάθος-Γεμάτο γήπεδο με Καρσίγιακα»

Ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στους παίκτες που έδωσαν λύσεις στην ΑΕΚ από τον πάγκο και ζήτησε γεμάτο γήπεδο στις 21/12 με Καρσίγιακα.

Ο Ηλίας Καντζούρης εξήρε την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ρέτζιο Εμίλια και ζήτησε γεμάτο γήπεδο στον «τελικό» με την Καρσίγιακα στις 21 Δεκεμβρίου.

«Αλλάξαμε τελείως πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο κερδίζοντας ένα παιχνίδι που είχαμε 17% στα τρίποντα. Οι αντίπαλοι σκόραραν μόλις 20 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό τα λέει όλα. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει βάθος, αξίζει ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά που ήρθαν από την άκρη του πάγκο και έδωσαν ενέργεια. Ήταν αποφασιστικοί. Είμαστε απαιτητικοί και κοιτάμε πάντα το καλύτερο, αυτή η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με απόντες τον Στρέλνιεκς και τον Ξανθόπουλο και ουσιαστικά τον Φρέιζερ στο μεγαλύτερο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Φρέιζερ. Προχωράμε, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θέλω να κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι. Έχουμε ένα παιχνίδι εδώ μέσα που πρέπει να κερδίσουμε με έναν πόντο για να είμαστε δεύτεροι. Περιμένω να δω για πρώτη φορά φέτος το γήπεδο γεμάτο», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».



O υπηρεσιακός προπονητής της Ρέτζιο Εμίλια Φεντερίκο Φουκά δήλωσε: «Για 20 λεπτά ήμασταν καλοί στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε η ΑΕΚ την απόδοση της στην άμυνα και την ενέργεια της, διάβαζε τα πλεονεκτήματα στην επίθεση και δεν ήταν μια εύκολη περίοδος για εμάς. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα μας δημιούργησε πρόβλημα. Περιμένουμε τον νέο προπονητή και θα κάνουμε ένα restart στην προπόνηση. Πρέπει να κερδίσουμε τη Βόνη στο τελευταίο ματς για να συνεχίσουμε, θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, ξέρουμε ότι αν κερδίσουμε θα βρισκόμαστε στα play in».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x