BCL

Καντζούρης: «Περιμέναμε ένα τόσο σκληρό ματς, έπαιξε αποφασιστικό ρόλο η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Στη δικαίωση πως το ματς Περιστέρι bwin-Χάποελ Ιερουσαλήμ θα είχε αυτή την κατάληξη στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης μετά το 77-75 των Ισραηλινών στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως το ματς στο Περιστέρι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θεωρεί πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα μπορούσε να «καθαρίσει» νωρίτερα τη νίκη, εξήρε την ποιότητα των «κυανοκίτρινων» και κρατάει απλά τη νίκη για τη συνέχεια ενός δύσκολου ομίλου.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύς σκληρό ματς, όπως το περιμέναμε. Ήταν ένας… σκυλοκαβγάς ουσιαστικά, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέραμε πως είναι δύσκολα εδώ. Η άμυνά μας στο δεύτερο μισό ήταν αποφασιστική, όπως και οι μικρές λεπτομέρειες στο τέλος. Μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ.

Το Περιστέρι bwin έχει πολύ καλούς παίκτες, σπουδαίο προπονητή και ξέραμε πως δεν θα τα παρατήσει. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι η νίκη που βάζουμε στις αποσκευές μας και συνεχίζουμε για το επόμενο. Θα είναι πολύ δύσκολο γκρουπ. Το δυσκολότερο σε ολόκληρο το Basketball Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x