BCL

ΚΑΕ ΑΕΚ: Στηρίζει τους σεισμόπληκτους και το έργο της Γαλατάσαραϊ

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ κάνοντας γνωστό πως μαζί με την Betsson Greece θα στηρίξουν τους σεισμόπληκτους και το Container Project της Γαλατάσαραϊ.

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων και του έργου της Γαλατάσαραϊ στέκεται η ΑΕΚ!

Η «Βασίλισσα» μέσω ανάρτησης στο Facebook γνωστοποίησε πως μαζί με την Betsson Greece θα προσφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ, για το Container Project της Γαλατάσαραϊ, ενώ η ΚΑΕ ΑΕΚ θα παραχωρήσει δωρεάν 2.000 εισιτήρια ενόψει της αναμέτρησης με τους Τούρκους για το BCL (15/03) σε Σχολεία, Ιδρύματα και Οργανισμούς, που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

ΑΕΚ ΒC και Betsson Greece στο πλευρό των σεισμοπλήκτων και της Γαλατασαράι.

Η ΑΕΚ BC αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κοινωνική της ευαισθησία αποφάσισε - αμέσως μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στη γείτονα χώρα - να στηρίξει εμπράκτως το έργο της Galatasaray Basket για την προσωρινή στέγαση των σεισμοπλήκτων, με τη Betsson να στέκεται στο πλευρό της για ακόμη μία φορά.

Η Betsson ως μεγάλος Χορηγός της AEK BC, και η ΑΕΚ BC θα προσφέρoυν το ποσό των 100.000 ευρώ, για το Container Project της Γαλατασαράι. Ως πρώτο στόχο, η Γαλατασαράι έχει θέσει την αγορά 500 κοντέινερ για τους σεισμοπλήκτους.

Επίσης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών, Betsson και ΑΕΚ BC θα παραχωρήσουν δωρεάν 2.000 εισιτήρια για την κομβική αναμέτρηση του BCL, ΑΕΚ - Γαλατασαράι, σε Σχολεία, Ιδρύματα και Οργανισμούς, που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Η ΑΕΚ ΒC συνεχίζει σταθερά προς τη κατεύθυνση, που ορίζει η Ιστορία της.

Επίσης, όποιος συνενωσίτης επιθυμεί, μπορεί να συμβάλλει στην καμπάνια πατώντας στο παρακάτω link: https://betssondonates.gr/


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x