BCL

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ραγδαία βελτίωση του BCL, αλλά έχει πέσει το επίπεδο των διαιτητών»

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του ματς με τη Μάλαγα εξέφρασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αργά το βράδυ της Τρίτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Κατά της διαιτησίας του ματς με τη Μάλαγα έβαλε και επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Ανδαλουσιανούς για την πέμπτη αγωνιστική του BCL, κατηγορώντας τη FIBA για το επίπεδο των διαιτητών σε μια τόσο λαμπρή διοργάνωση και ενημέρωσαν πως θα προβούν σε επίσημη διαμαρτυρία, ειδικά κατά του Ιταλού ρέφερι της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ υπήρξε ένας από τους βασικούς "πυλώνες" από την πρώτη σεζόν της δημιουργίας του Basketball Champions League. Με συνεχή παρουσία στη διοργάνωση, πιστέψαμε στο δίκαιο πλάνο επιβράβευσης των εθνικών πρωταθλημάτων και για αυτό ήμασταν εκεί και στα δύσκολα.
Με χαρά διαπιστώσαμε τη "ραγδαία" βελτίωση του επιπέδου της διοργάνωσης, την προσθήκη και άλλων ομάδων με σπουδαία ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πολύ σημαντικών αθλητών και προπονητών.

Με λύπη παρατηρούμε, εδώ και καιρό, ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο οι διαιτητές. Αποκορύφωμα αυτό που συνέβη απόψε στο "PAOK Sports Arena". Ένα πραγματικό "τερατούργημα". Υπάρχει και το λάθος στον αθλητισμό, είναι απολύτως κατανοητό αυτό, αλλά όσα που είδαμε σήμερα ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια. Προκλητικές και περίεργες αποφάσεις.

Αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο ένας Ιταλός διαιτητής θα πρέπει να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι, για το αποτέλεσμα του οποίου έχει άμεσο ενδιαφέρον μία ομάδα της χώρας του. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά πολλά ακόμη, τα οποία θα θέσουμε άμεσα υπόψη των αρμοδίων του Basketball Champions League.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία με όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να καταδειχθούν αυτά που διαπράχθηκαν απόψε και να παρθούν άμεσες αποφάσεις που πρωτίστως θα βοηθήσουν τη διοργάνωση. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και το ίδιο οφείλουν να κάνουν όλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x