BCL

Για την πρώτη νίκη στη Σμύρνη το Περιστέρι bwin

Την πρώτη νίκη στους «16» του Basketball Champions League αναζητά το Περιστέρι bwin, αντιμετωπίζοντας την Καρσίγιακα, στη Σμύρνη.

Με ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή συνεχίζει το Περιστέρι bwin στους «16» του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει την Καρσίγιακα στη Σμύρνη (7/2, 19:30, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Cosmote Sport 4), για την 3η αγωνιστική του 11ου ομίλου.

Το σύνολο των δυτικών προαστίων έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, χάνοντας αρχικά στο γήπεδό του στην παράταση με σκορ 77-75 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια από την Τενερίφη με το βαρύ 89-68, στα Κανάρια Νησιά.

Από ‘κει και πέρα, το Περιστέρι bwin έρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση στη Stoiximan Basket League. Συγκεκριμένα, αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καρδίτσα, όπου τη νίκησε με το άνετο 95-84. Χωρίς απουσίες ταξίδεψε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Στον αντίποδα, χωρίς νίκη ακόμη στη δεύτερη φάση του BCL είναι και η Καρσίγιακα. Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα ηττήθηκε 106-97 στην παράταση από την Τενερίφη, μέσα στη Σμύρνη. Στη συνέχεια, οι Τούρκοι αντιμετώπισαν στην ουδέτερη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, από την οποία έχασαν 83-74. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα και η Καρσίγιακα τα πήγε αρκετά καλά, καθώς νίκησε 81-70 την Τουρκ Τέλεκομ, μέσα στην Άγκυρα. Επίσης, ούτε οι Τούρκοι έχουν απουσίες.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το ντέρμπι των αήττητων του ομίλου, όπου η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα υποδεχθεί την Τενερίφη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x