BCL

Κασελάκης: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δώσει τον παλμό - Να είμαστε συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης δεύτερης αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με τη Βόννη για τα προημιτελικά του BCL, έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στη Γερμανία, το Περιστέρι bwin θέλει μόνο τη νίκη στην αυριανή (10/4, 19:30) αναμέτρησή του με τη Βόννη για τα προημιτελικά του BCL, έτσι ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι.

Εκ των σημαντικότερων παικτών της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, ο Λεωνίδας Κασελάκης έκανε δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο, δίνοντας παράλληλα στον κόσμο το έναυσμα για να γίνει ο έκτος παίκτης στο «Γεώργιος Παπανδρέου»!



«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δώσει τον παλμό, αλλά πρέπει κι εμείς να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα για να γίνει πραγματικά ο έκτος παίκτης μας όπως έχει δείξει σε τόσα και τόσα παιχνίδια φέτος. Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε για έναν ακόμη τελικό αυτή τη φορά στη Γερμανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x