BCL

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ-Χάποελ για λόγους ασφαλείας

«Κεκλεισμένων των θυρών» θα παίξει η ΑΕΚ την Τρίτη με τη Χάποελ Χολόν για λόγους ασφαλείας.

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με την Χάποελ Χολόν την προσεχή Τρίτη για το Basketball Champions League (20:45).

Η απόφαση λήφθηκε για λόγους ασφαλείας από τη διοργανώτρια αρχή. Προφανώς οι λόγοι ασφαλείας έχουν να κάνουν με τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον τελευταίο αγώνα με ομάδα του Ισραήλ, στα περσινά playoffs της διοργάνωσης κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τιμωρηθεί από το BCL να δώσουν όλα τα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν με μόλις 20% χωρητικότητα σε κάθε παιχνίδι για όλη την περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

H ΑΕΚ BETSSON BC ενημερώνει, ότι η αναμέτρηση με Χάποελ Χολόν, την Τρίτη (05/03, 20:45 ) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με απόφαση του BCL.

H διοργανώτρια αρχή ως δικαιούται, έκρινε ότι συντρέχουν «σοβαροί λόγοι ασφαλείας» και με επιστολή της μάς ζητεί «να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα».

Ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, και τους καλούμε ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην προσέλθουν στο Γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x