BCL

Κιάμος στον ΣΠΟΡ FM: «Το καλύτερο δώρο το BCL - Θα διεκδικήσει πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Την ευχή η ΑΕΚ να κατακτήσει το BCL έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος περιμένει ως δώρο το τρόπαιο από τη «βασίλισσα».

Ένα πανέμορφο δώρο θα ήταν για τον Πάνο Κιάμο που έχει σήμερα τα γενέθλιά του η κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Μπούργος.

«Η ΑΕΚ έχει βρει έναν άνθρωπο που τη στηρίζει πάρα πολύ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, πριν από μία πενταετία που η ομάδα ήταν στο σημείο που δεν της άξιζε, βγήκε μπροστά και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο αγαπημένος και καταξιωμένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αφού μόνο λίγοι προσκεκλημένοι της ΚΑΕ έχουν βρεθεί κοντά στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Παράλληλα, μίλησε και για τις συνέπειες του κορωνοϊού στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ζητώντας από την κυβέρνηση να βρει έναν τρόπο να λειτουργήσουν τα μαγαζιά και ο κόσμος που έχει ανάγκη ένα μεροκάματο να επιστρέψει στις δουλειές του.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάνος Κιάμος στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη

Για τα γενέθλιά του και αν ήταν το καλύτερο δώρο σήμερα θα είναι η κατάκτηση του Basketball Champions League από την μπασκετική ΑΕΚ: «Θα ήταν ένα πανέμορφο δώρο για τα γενέθλιά μου. Έχουμε το Basketball Champions League το 2018, το διηπειρωτικό και τώρα είμαστε κοντά σε ακόμη ένα τρόπαιο στο Basketball Champions League. Αναφέρομαι στις διεθνείς διοργανώσεις. Η ΑΕΚ έχει βρει έναν άνθρωπο που τη στηρίζει πάρα πολύ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, πριν από μία πενταετία που η ομάδα ήταν στο σημείο που δεν της άξιζε, βγήκε μπροστά και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να βλέπω τις ομάδες ξανά δυνατές. Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό ξανά στην Α1. Ένα δυνατό πρωτάθλημα, θα βοηθούσε να έχουμε ένα ανταγωνισμό μεταξύ μας και να είμαστε πιο δυνατοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να δίνει ένα παιχνίδι την εβδομάδα, λόγω της παραπάνω κατάστασης. Είναι μία περίεργη κατάσταση και μακάρι να έχουμε όλες τις μεγάλες ομάδες μας δυνατές».

Για την ατμόσφαιρα στο άδειο ΟΑΚΑ για το Final 8 που βρέθηκε στον προημιτελικό και τον ημιτελικό του Basketball Champions League: «Δεν ξέρω αν εμείς είμαστε τυχεροί ή άτυχοι. Το να ζεις ένα παγωμένο άδειο, σε μία τέτοια διοργάνωση, καμιά φορά δεν ξέρεις αν είσαι τυχερός ή άτυχος. Είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά, αλλά από την άλλη καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου σε κάθε άθλημα. Όταν ο κόσμος είναι ζεστός, υπάρχει μία άλλη αύρα. Είπε πριν ο Νίκος (Ζέρβας) ότι αν ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Το να παίρνεις έναν τίτλο ευρωπαϊκό, όπως εύχομαι να κάνει η ΑΕΚ και θέλω να κάνει κάθε ελληνική ομάδα, είναι μία περίεργη κατάσταση με μία τέτοια ατμόσφαιρα. Πρώτα από όλα είναι η δημόσια υγεία και μακάρι να βρεθεί μία λύση».

Για τις συνέπειες της πανδημίας στη νυχτερινή ζωή: «Είναι για όλους μας κάτι πρωτόγνωρο. Η αλήθεια είναι πως το περισσότερο που αισθάνομαι είναι αδικία, καθώς υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη για μισθό, όπως οι σερβιτόροι, οι παρκαδόροι, τα παιδιά στο μπαρ και κατά συνέπεια οι προμηθευτές μας. Είναι μία αλυσίδα πραγμάτων που έχει σταματήσει. Θεωρώ ότι έπρεπε η Κυβέρνηση να έχει τη δυνατότητα να κάνει περισσότερους ελέγχους. Τα μαγαζιά του χώρου μας δεν είναι πολλά. Θα μπορούσαν να γίνονται έλεγχοι και εφόσον δεν τηρούνται τα μέτρα, να έκλεινε εκείνο που έκανε παρατυπία. Είναι μία αδυναμία στη διαχείριση της συγκεκριμένης κατάστασης. Στην εστίαση, από την άλλη, πώς γίνεται να τρως την μπριζόλα σου στις 12 παρά και να φεύγεις μετά στις 12:05».

Για τον αγαπημένο του Έλληνα και ξένο στην μπασκετική ΑΕΚ: «Ο Ρογκαβόπουλος είναι ένα παιδί που θα κάνει τη διαφορά. Μου αρέσει επίσης ο Χρυσικόπουλος που δεν το περίμενα. Εγώ επειδή είμαι και ΑΕΚτζής δεν θα τα πω καλά τα πράγματα (γέλια). Τι να πω; Για τον Λάνγκφορτντ που είναι 37 ετών και κάνει τρομερούς αγώνες. Επίσης, ο Ράις είναι εξαιρετικός και στο διάστημα που έπαιξε έκανε όσα οι άλλοι κάνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Η ΑΕΚ ενισχύθηκε και με το βάθος πάγκου που έχει, δείχνει πως δεν έχει διαφορά στην απόδοσή της. Επίσης, είναι ο Ματσιούλις και ο Λοτζέσκι. Φέτος η ΑΕΚ θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και αν πάνε όλα καλά θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Ας το πάρει το Ευρωπαϊκό και ας μην γιορτάσει στον Κιάμο. Εκείνο που μετράει είναι να γράψει ιστορία η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x