BCL

Κομνηνός: «Τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Χάποελ πλήγωσαν το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Μία… πληγή άφησαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα σοβαρά επεισόδια στο ματς της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στα Άνω Λιόσια, όπως δήλωσε ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, στον Τύπο του Ισραήλ.

Την αποτίμηση του φετινού Basketball Champions League έκανε ο Πατρίκ Κομνηνός, μιλώντας στον Τύπο του Ισραήλ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης μίλησε στο «israelhayom.co.il» και αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη φετινή σεζόν, λέγοντας ότι σημείωσε σημαντική πρόοδο τόσο σε αριθμούς, όσο και στο επίπεδο του ανταγωνισμού.

Από ‘κει και πέρα, ο Πατρίκ Κομνηνός ερωτήθηκε για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο δεύτερο ματς των playoffs ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Ήταν μία πολύ άσχημη ημέρα η συγκεκριμένη. Αυτό που έγινε σε εκείνο το παιχνίδι πλήγωσε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ερευνήσαμε το θέμα και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε μία διαδικασία, ώστε όλοι να καταλάβουν τα μέτρα που πήραμε. Τέτοια πράγματα δεν έχουν θέσει στον αθλητισμό».

Αναφορικά με την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τη FIBA, o CEO του BCL απάντησε: «Η διεξαγωγή των συζητήσεων με την Ευρωλίγκα συνεχίζεται, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό. Χωρίς διάλογο δεν μπορείς να πας μπροστά. Έχουμε δει τα σημεία που συμφωνούμε και θα αλλάξουμε ότι είναι απαραίτητο. Οι εθνικές ομάδες και οι εγχώριες λίγκες είναι εξίσου σχετικές με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλοι συμφωνούμε ότι αυτή την στιγμή η κατάσταση δεν είναι καλή, καθώς υπάρχουν πολλές διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x