BCL

Ξεκίνημα με το αριστερό στο BCL για το Περιστέρι bwin, υποκλίθηκε στην ανώτερη Λε Μαν

Το Περιστέρι bwin δεν μπόρεσε να φανεί σε κανένα σημείο του αγώνα ανταγωνιστικό κόντρα στη Λε Μαν και τελικά ηττήθηκε εύκολα με σκορ 96-68, ξεκινώντας αρνητικά το BCL.

Αρνητική πρεμιέρα στο BCL για το Περιστέρι bwin!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στη Γαλλία κόντρα στη Λε Μαν και ηττήθηκε πολύ εύκολα με σκορ 96-68, ξεκινώντας με αρνητική αποτέλεσμα την προσπάθειά του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το ματς ήταν ντέρμπι για περίπου 7,30 λεπτά, με το Περιστέρι bwin να χάνει τη συγκέντρωσή του στα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου και να δίνει το δικαίωμα στους Γάλλους να ξεφύγουν χάρη σε ένα 11-0 επιμέρους σκορ που μετέτρεψε το 17-16 σε 28-16. Από εκεί και πέρα, η Λε Μαν δεν κοίταξε πίσω και έφτασε στον τελικό θρίαμβο με μεγάλη διαφορά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο ΝτεΒάντε Τζόουνς με 18 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 17 πόντους πέτυχε ο Νέιτ Μέισον και 13 ο ΝτεΣόν Σβαρτς. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε με 18 πόντους ο Τζέιλεν Χαντς, ενώ 10 πέτυεχ ο Κένι Γουίλιαμς. Θετικός με 6 πόντους και 10 ασίστ ο Τζο Ράγκλαντ.

Το ματς

Το Περιστέρι bwin μπήκε καλά στο ματς με Χαντς και Ράγκλαντ, παίρνοντας μικρό προβάδισμα με σκορ 7-9 στα πρώτα λεπτά. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου, όμως εκεί άρχισε ξαφνικά μια... κατηφόρα, καθώς οι γηπεδούχοι με φοβερό Σβάρτς έτρεξαν ένα ξαφνικό επιμέρους 11-0 και βρέθηκαν ξαφνικά στο +12 (28-16), κλείνοντας την πρώτη περίοδο με ευρύ προβάδισμα (30-18).

Λε Μαν-Περιστέρι bwin

Το Περιστέρι bwin έκανε προσπάθεια να βρει ρυθμό στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, ωστόσο ο Σβαρτς ήταν ασταμάτητος και η διαφορά έμεινε σε υψηλά επίπεδα. Σταδιακά, οι Γάλλοι άρχισαν ένα νέο ξέσπασμα, με Εντόι και Γεγκέτ να διαμορφώνουν το 40-26. Ο Χαντς έβαλε τρίποντο για το 40-29, ενώ στη συνέχεια ο Τόμπσον μείωσε σε 42-33. Παρά το καλό αυτό διάστημα, η Λε Μαν έκλεισε την δεύτερη περίοδο όπως την πρώτη, με σερί δια χειρός Τζόουνς και Μέισον για το 57-39.

Λε Μαν-Περιστέρι bwin

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μπήκε στην τρίτη περίοδο με τρίποντο δια χειρός Κένι Γουίλιαμς για το 57-42, ο Μέισον όμως απάντησε άμεσα για το 60-42. Με τον Ράγκλαντ πρωταγωνιστή, η ελληνική ομάδα επιχειρούσε διαρκώς να επιστρέψει στο ματς (60-47), όμως κάθε φορά οι Γάλλοι είχαν αντίδραση, με Γεγκέτ και Τζόουνς να γράφουν το 65-47 και να επαναφέρουν το υψηλότατο προβάδισμα. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 69-54.

Λε Μαν-Περιστέρι bwin

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων δεν μπόρεσε να βγάλει την αντίδραση που θα ήθελε. Η διαφορά αντί να πέφτει διαρκώς αυξανόταν, με Λιούις και Γεγκέτ να διαμορφώνουν το 83-60 και το ματς να λαμβάνει ουσιαστικά πρόωρο τέλος, αφού η διαφορά ήταν υπερβολικά υψηλή. Το τελικό σκορ τελικά ξέφυγε, με τους γηπεδούχους να νικούν άνετα 96-68.

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 57-39, 69-54, 96-68

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x