BCL

Λιμόζ-ΑΕΚ: Με τον κόσμο της στη Γαλλία για το σερί και την πρόκριση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λιμόζ στη Γαλλία (21/30, sport-fm.gr) με στόχο να πετύχει ακόμη μία νίκη, με την οποία θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Στη Γαλλία απέναντι στη Λιμόζ δοκιμάζεται η ΑΕΚ απόψε (21:30, sport-fm.gr). Η «Ένωση» θα παραταχθεί στο «Μπομπλάν» με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την άνετη επικράτηση απέναντι στην έδρα του Ιωνικού το περασμένο Σάββατο (4/3), με 98-79.

Με νίκη στον αυριανό αγώνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16», οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν άλμα πρόκρισης, σκαρφαλώνοντας στο 3-1. Aν η Μάλαγα νικήσει την Γαλατάσαραϊ στην Ανδαλουσία (στις 21:30, με τις δύο ομάδες να δίνουν και τον εξ αναβολής αγώνα τους στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη), τότε μόνο με θαύμα θα χάσει η ΑΕΚ την πρόκριση στα προημιτελικά για τα playoffs.

Ο Ηλίας Καντζούρης θα έχει στη διάθεσή του τον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ μετά το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα, ντεμπούτο στην Ευρώπη θα κάνουν και οι Μπρίντον Λεμάρ και Πιέρ Οριόλα.

Την αποστολή της ομάδας ακολούθησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας, που έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, ενώ ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ.

Από την άλλη, σε καλή κατάσταση θα είναι και η γαλλική ομάδα, η οποία επικράτησε 82-76 της Νανσί. Ουσιαστικά, είναι πολύ δύσκολο να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε κάποιο από τα προηγούμενα παιχνίδια της στη διοργάνωση, και θα χρειαστεί μόνο θετικά αποτελέσματα και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στο «κυνήγι» των playoffs, ούσα στην 9η θέση με ρεκόρ 11-11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x