BCL

«Δύο στα δύο» για Μάλαγα στο BCL

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Μάλαγα νίκησε τη Λιμόζ στο «Μπομπλάν» 84-67 γα τη δεύτερη αγωνιστική του 11ου ομίλου των «16» του BCL και έφτασε τις δύο νίκες στο γκρουπ.

Η Μάλαγα νίκησε άνετα 84-67 τη Λιμόζ στο «Μπομπλάν» για τη δεύτερη αγωνιστική των «16» του BCL και με «δυο στα δύο» στον 11ο όμιλο, όπου συμμετέχει κι η ΑΕΚ, και δείχνει το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο.

Για τους Ανδαλουσιανούς, ξεχώρισαν οι Οσετκόφσκι με 19 και Κράβις με 11 πόντους. Για τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1993, οι Λανγκ, Γκρέιβς με 17 και Τζόουνς με 11 πόντους.

Πρώτη νίκη για Ρίτας στον έκτο όμιλο 95-88 επί της Μπαχτσέσεχιρ στο Βίλνιους και πρώτη θέση, αφήνοντας τους Τούρκους χωρίς επιτυχία.

Για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στα play in της διοργάνωσης, «οργίασε» ο Φόστερ με 30 πόντους, έχοντας τη συμπαράσταση των Εχόντας και Ρατζεβίτσιους με 11 πόντους. Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Μπουτσιέλ με 23, Σμιθ με 19, Χολ με 13 και Μπλάζιτς με 11 πόντους.

Πρώτη νίκη για τη Μούρθια στον 12ο όμιλο με 90-72 επί της Μπιλμπάο στην Καταλονία στο ισπανικό ντέρμπι, άφησε τους Βάσκους στην επιτυχία της πρεμιέρας.

Για τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν οι Πουστοβόι με 23, ΜακΦάντεν με 17 και Γέλινεκ, Τράις με 11 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, ο Ουάιτι με 13 και οι Αλόνσο, Ραμπασέδα με 11 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x