BCL

Πρώτη και καλύτερη η ΑΕΚ Betsson BC, για το απόλυτο στη Γερμανία

Για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στους «32» του BCL ούσα η μοναδική απόλυτη σε νίκες, θα αγωνιστεί στη Γερμανία κόντρα στη Λούντιβγκσμπουργκ η ΑΕΚ Betsson BC. Τζάμπολ στις 21:30.

Την εντυπωσιακή της πορεία στον 4ο όμιλο του Basketball Champions League ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 21:30) η ΑΕΚ Betsson BC, η οποία φιλοξενείται στη Γερμανία από τη Ρίσεν Λούντιβγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η «Ένωση» θα αγωνιστεί στη «MHP Arena» χωρίς βαθμολογικό άγχος και αυτό διότι -με το 5/5 που τρέχει στον όμιλο- έχει καπαρώσει ήδη την πρωτιά. Θέση που δίνει την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16». Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» θα τοποθετηθεί στον όμιλο L, όπου θα έχει αντίπαλο τον νικητή του 8ου γκρουπ στους «32» (Μούρθια ή Ντερτόνα) και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα Play-In.

Βέβαια, το σύνολο του Ζοάν Πλάθα έχει ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να κάνει το απόλυτο, κάτι που δεν μπορεί να καταφέρει καμία άλλη στη φετινή διοργάνωση. Μάλιστα, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα όσα έχουν καταφέρει να κάνουν έως τώρα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι (7οι στο πρωτάθλημα Γερμανίας) έχουν ρεκόρ 2-3 στον όμιλο, ισοβαθμούν με τη Σζτσέτσιν και θέλουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Betsson BC. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η «Βασίλισσα» είχε επικρατήσει 84-79 στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 7 HD, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση το sport-fm.gr και τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοάν Πλάθα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά, υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν ΜάκΛεμορ αποτελεί παρελθόν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, με την ΑΕΚ Betsson BC να ψάχνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Έτσι, στο αποψινό ματς θα αγωνιστεί με εξάδα ξένων.

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του «δικεφάλου» ήταν στις 9 Δεκέμβρη, όταν και νίκησε 91-89 εντός έδρας το Μαρούσι. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι δύο ομάδες έδωσαν και φιλικό, αφού έλαβε χώρα το All Star Game στην Καρδίτσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x