BCL

ΜακΦάντεν: «Τιθασεύσαμε την ΑΕΚ - Τιμή μου που είμαι στην Μπούργος»

Για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του στον τελικό του Basketball Champions League αναφέρθηκε ο γκαρντ της Μπούργος, Θαντ ΜακΦάντεν...

Για τα στοιχεία που έκριναν τον τελικό υπέρ της ομάδας του μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο γκαρντ της Μπούργος, Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του Final-8 του BCL.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θαντ ΜακΦάντεν στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τον τελικό με την ΑΕΚ: «Ξέραμε κόντρα σε ποια ομάδα παίζαμε. Ήταν πολύ αθλητική, με σκληρές επαφές. Το πιο σημαντικό σε τελικούς είναι να παίζεις καλά στην άμυνα και ήρθαν μετά και τα σουτ. Θέλαμε να τους τιθασεύσουμε. Κάναμε καλή δουλειά πιστεύω και γι' αυτό τα καταφέραμε».

- Για τη στήριξη που έχει η ομάδα από τους φιλάθλους της: «Δεν ήξερα το Μπούργος. Είναι αστεία ιστορία. Όταν πήγα για το πρώτο παιχνίδι, χάσαμε, αλλά θυμάμαι που έλεγα μετά το παιχνίδι "ουάου, τι φίλαθλοι". Αν δεν είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ, τότε σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες. Είναι απλά υπέροχο! Κερδίσεις, χάσεις, οι φίλαθλοι πάντα μας υποστηρίζουν. Υπάρχουν 10.000 στο γήπεδο σε κάθε αγώνα! Ευχαριστώ την Μπούργος για ό,τι έκανε εδώ και πέντε χρόνια, για να "χτίσει" κάτι και να φτάσει εδώ. Είναι τιμή μου που είμαι στο Μπούργος. Είναι όλοι υπέροχοι και καταφέραμε κάτι ξεχωριστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x