BCL

Έκλεισε το «σπίτι» της Μάλαγα και ραντεβού με τη Χάποελ στον τελικό η Βόννη!

Η Βόννη επικράτησε 69-67 στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα για τα ημιτελικά του BCL και έκλεισε ραντεβού με τη Χάποελ στον τελικό της διοργάνωσης.

Έκλεισε το «σπίτι» της Μάλαγα και πάει τελικό η Βόννη (67-69)!

Η ομάδα του Τουόμας Ισάλο ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε μία σπουδαία νίκη, δίνοντας ραντεβού με τη Χάποελ στον τελικό της Κυριακής (14/5, 21:00), η οποία έκανε την έκπληξη κόντρα στη περσινή πρωταθλήτρια του BCL, Τενερίφη.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία (22-22). Ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το... γκάζι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 41-31.

Η Ουνικάχα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, ωστόσο το φινάλε της τρίτης περιόδου την βρήκε πίσω στο σκορ με 67-60. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια που έκανε στα τελευταία λεπτά, η Βόννη διαχειρίστηκε το προβάδισμά της και πήρε τη νίκη με 69-67.

Εξαιρετική εμφάνιση του Σορτς για τη Βόννη με 21 πόντους, ενώ δεν ήταν αρκετοί οι 12π. των Μπριθουέλα, Έτζιμ και Πέρι για τους Ανδαλουσιάνους.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 31-41, 60-67, 67-69.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x