BCL

Μάχη επιβίωσης για ΠΑΟΚ, για το break το Λαύριο

ΠΑΟΚ-Στρασμπούρ και Τρεβίζο-Λαύριο απόψε για τα play-in του Basketball Champions League.

ΠΑΟΚ και Λαύριο ρίχνονται στη μάχη των play-in του Basketball Champions League αντιμετωπίζοντας την Στρασμπούρ (19:30, COSMOTE Sport 7) και την Μπενετόν Τρεβίζο (21:30, COSMOTE Sport 4) αντίστοιχα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει για την επιβίωσή του στη διοργάνωση, καθώς μετά τη συντριβή με 105-78 στο Στρασβούργο, πρέπει να νικήσει σήμερα στο κλειστό της Πυλαίας για να ισοφαρίσει τη σειρά και να έχει μια ακόμη ευκαιρία για νίκη στη Γαλλία, την επόμενη Τετάρτη. Ο Άρης Λυκογιάννης δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάλκολμ Γκρίφιν και Μιχάλη Καμπερίδη, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Άντονι Λι, που αντικατέστησε τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε. Η γαλλική ομάδα θα παραταχθεί πλήρης, καθώς οι Ρόμπερσον και Μοράν ανέρρωσαν.

To Λαύριο έχει δύσκολη αποστολή στην Ιταλία απέναντι στην Τρεβίζο, στο πρώτο ματς της σειράς. Εκτός για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη είναι οι Nίκος Περσίδης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ θα κάνει ντεμπούτο ο Κόρι Σάντερς, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Τάισον Κάρτερ, που πωλήθηκε στη Ζενίτ. Το δεύτερο ματς της σειράς θα γίνει την επόμενη Τρίτη στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x