Συνέχισε με το απόλυτο στο φετινό BCL η Μπανταλόνα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1994 νίκησε 97-95 στην παράταση (κ.α. 81-81) τη Χάποελ Χολόν στην Καταλονία για την πέμπτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου και με ρεκόρ 5-0 «φιγουράρει» στην κορυφή, αφήνοντας τους Ισραηλινούς στο 2-3.
Τρίτη νίκη για τη Σολέ στον ίδιο όμιλο, αφού διέλυσε 109-77 την Μπούρσποαρ στη Γαλλία και την άφησε στο 0/5.
Τρίτη νίκη και για τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα στον όγδοο όμιλο, αφού σάρωσε 99-69 την Μπενφίκα στη Σερβία και την άφησε στη μία νίκη.
Τις τρεις νίκες στον πέμπτο όμιλο έφτασε κι η Βούρτζμπουργκ, η οποία σάρωσε 85-56 την Ιγκοκέα στη Βοσνία και την άφησε στο 1-4.
Οι βαθμολογίες:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






