Ο Βίτορ Μπενίτε δήλωσε ξεκάθαρα πως στόχος της Μπούργος στο Final 8 του BCL στο ΟΑΚΑ είναι η κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να κρυφτεί... πίσω από το δάχτυλό του.

«Είναι ο κύριος στόχος. Είμαστε μια νέα ομάδα και από την αρχή μας υποστηρίζουν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Έχουμε 10.000 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι. Υπήρχαν ματς που χάναμε με 20 πόντους στην έδρα μας κι εκείνοι πανηγύριζαν και μας ενθάρρυναν! Είναι ένα απίθανο συναίσθημα να είσαι μέρος αυτής της ατμόσφαιρας. Δεν είναι μόνο ιστορία γι’ αυτό το σύλλογο, αλλά κάτι εξωπραγματικό. Ελπίζουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, αλλά πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Πρώτα θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας.

«Είναι ευχαρίστηση που ως παίκτης βρίσκομαι σε ένα τέτοιο σημαντικό τουρνουά. Είναι διαφορετικά πλέον. Είμαστε ενθουσιασμένοι και απολαμβάνουμε τη στιγμή. Πέρυσι είχαμε και σημαντικούς παίκτες που μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ, αλλά φέτος δεν είναι μαζί μας. Είναι η αρχή μιας σεζόν, πρέπει να το απολαύσουμε και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται αυτό το διάστημα, για να κάνουμε το καλύτερο», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος και για τον προημιτελικό της Τετάρτης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ σχολίασε: «Είναι λίγο διαφορετικά. Παρόλο που έχουμε παίξει τρία παιχνίδια, δεν έχουμε βρει ακόμα το ρυθμό μας. Όλοι το ξέρουν αυτό. Μπορείς να πεις ότι είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος, νομίζω πως σε τέτοια παιχνίδια έχεις την πίεση και όταν παίζεις κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, που έχει παίκτες με ταλέντο και πολλή εμπειρία, ξέρεις πως αυτό το πλεονέκτημα θα κρατήσει μόνο για τα πρώτα δύο – τρία λεπτά. Αν δεν συγκεντρωθείς για 40 λεπτά, αυτά τα τρία παιχνίδια που δώσαμε, δεν θα αλλάξουν πολλά. Ίσως μας βοηθήσει λίγο, για να μας καθοδηγήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube