BCL

Πρόκριση στα προημιτελικά για Μούρθια

Έστω και δύσκολα, η Μούρθια νίκησε στο Μπιλμπάο 71-67 την τοπική ομάδα για την τελευταία αγωνιστική του 12ου ομίλου των «16» του BCL και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μούρθια νίκησε σε «θρίλερ την Μπιλμπάο στη Βασκονία με 71-67 για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του 12ου ομίλου των "16" του BCL και με 4-2 ρεκόρ εξασφάλισε τη δεύτερη προνομιούχο θέση του γκρουπ πίσω από την ήδη πρώτη Τενερίφη, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μάλαγα, Βόννης και τον νικητή του Στρασμπούρ-Χάποελ Ιερουσαλήμ, που αγωνίζονται την Τετάρτη.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Γέλινεκ με 16 και Ράντοβιτς με 12 πόντους. Για τους Βάσκους, ξεχώρισαν οι Σμιθ, Κάιζερ με 14 και Τσαλμπούρης με 11 πόντους (4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ).

Έκλεισε με νίκη η Τενερίφη, η οποία επικράτησε στα Κανάρια Νησιά 75-71 της Νταρουσάφακα και την άφησε εκτός συνέχειας με 2-4 ρεκόρ.

Για τους νησιώτες, ξεχώρισαν οι Μπολμάρο με 15, Σερμαντίνι με 13 και Ουέρτας με 11 πόντους. Για τους Τούρκους, ξεχώρισε ο Μούνεϊ με 10 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x