BCL

Άλωσε την Τσεχία η Ρίτας, καθάρισε τη Νίμπουργκ και έφυγε για Final 4

Με σπουδαία εμφάνιση η Ρίτας κοίταξε στα μάτια τη Νίμπουργκ πέρασε και από την Τσεχία (69-70) και με 2-0 πήρε το χρυσό εισιτήριο για το Final 4 του BCL.

Η αποφασισμένη Ρίτας δεν λύγισε ούτε στην Τσεχία και με κατάθεση ψυχής έκανε το 2/2 απέναντι στη Νίμπουργκ (69-70) και πέταξε ήδη για το Final 4 του BCL. Οι Λιθουανοί κάνουν ήδη όνειρα για κούπα, όντως η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που έχει κλειδώσει τη θέση της στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Πέρκινς με 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χάρντινγκ από πλευράς Ρίτας, ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους.

Η Νίμπουργκ μπήκε με τέρμα τα γκάζια στο παιχνίδι με σκοπό να πάρει γρήγορα μία καλή διαφορά, κάτι που κατάφερε, καθώς έφτασε πολύ νωρίς στο +8 (11-3). Η Ρίτας ωστόσο συνήλθε γρήγορα, έβγαλε αντίδραση και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο στην ισοπαλία 21-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με το παιχνίδι να βρίσκεται συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ημίχρονο στο +3 (41-38).

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού η Νίμπουργκ συνέχισε με το μαχαίρι στα δόντια αιφνιδιάζοντας την Ρίτας. Με σκληρές άμυνες και αποτελεσματικές επιθέσεις η διαφορά στο φινάλε της περιόδου η διαφορά επανήλθε στο +8 (60-52).

Η Νίμπουργκ έλεγχε το ματς σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο στο φινάλε η Ρίτας σαν να… ξύπνησε και στο φινάλε πήρε τα πάνω της και με τρομερό ντεμαράζ πήρε ολόκληρο το ματς και μαζί την πρόκριση με τελικό σκορ 70-69.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 41-38, 60-52, 69-70

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x