BCL

Ντιναμό Σάσαρι-ΑΕΚ Betsson BC: Να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις οι «κιτρινόμαυροι»

Η ΑΕΚ Bettson BC αντιμετωπίζει την Ντιναμό Σάσαρι στην Ιταλία (25/10, 21:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις και να κάνει το «2 στα 2» στο φετινό Basketball Champions League θέλει η ΑΕΚ Betsson BC.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (25/10, 21:30, Cosmote Sport4) στη Σαρδηνία της Ιταλίας και στο «Palasport Roberta Serradimigni» την Ντιναμό Σάσαρι για τη 2η αγωνιστική του BCL με μοναδικό στόχο το πρώτο διπλό της σεζόν και το «2 στα 2» στη διοργάνωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη με 100-70 επί του Απόλλωνα Πατρών για την Basket League, πανηγυρίζοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα χάρη και στην εκπληκτική εμφάνιση του Μπεν ΜάκΛεμορ. Στην πρεμιέρα τους στο BCL, επικράτησαν δύσκολα και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά με 84-79 επί της γερμανικής, Ρίσεν Λούντβιγκσμπουργκ στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, έχοντας ως πρωταγωνιστή στο φινάλε τον Λάγκστον Χολ.

Απόψε, η «Ένωση», θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποίηση τη νίκη αυτή, να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει «χτίσει» και στο καλό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στα τελευταία τρία της παιχνίδια, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ζοάν Πλάθα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Betsson BC στο αποψινό ματς, ενώ στάθηκε και στα «κλειδιά» με τα οποία θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκτός έδρας στο Basketball Champions League. Είναι γεγονός, ότι πρέπει να δώσουμε τα πάντα, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για να φτάσουμε στη νίκη.

Ξέρουμε τι σημαίνει για τη γηπεδούχο ομάδα αυτό το ματς, ειδικά από τη στιγμή, που έχει στο παθητικό της δύο συνεχόμενες ήττες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η αντίπαλός μας θα μας πιέσει από την αρχή του αγώνα και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό θα είναι το «κλειδί» για την έκβαση της αναμέτρησης. Επίσης, είναι τέτοιο το «φορμάτ» της διοργάνωσης, που δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Έχουμε ενημερώσει σχετικά και τους ξένους παίκτες μας γι’ αυτό. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό…».


Από την πλευρά της τώρα, η Ντιναμό Σάσαρι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις, μετρώντας τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια της. Στην πρεμιέρα του BCL ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 93-85 από την Σζτσετσίν στην Πολωνία, ενώ, πριν από λίγες ημέρες υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα με 80-66 από τη ΒίρτουςΜπολόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά τέλος, ο Ισπανός τεχνικός, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος βρίσκεται στα «πιτς» μετά τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με τη Λούντβιγκσμπουργκ και του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x