BCL

Έτοιμος για Μάλαγα ο ΠΑΟΚ

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Μάλαγα και το ματς με την Ουνικάχα για την τρίτη αγωνιστική του BCL.

Στις 06:20 της Τρίτης θα αρχίσει το ταξίδι του ΠΑΟΚ με προορισμό τη Μάλαγα για το ματς με την Ουνικάχα την Τετάρτη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του BCL. Με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Ζυρίχη, η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να φτάσει στην ισπανική πόλη στις 15:50, ενώ στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στο «Μάρτιν Καρπένα».

Το ταξίδι του «Δικεφάλου» θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα. Προβλέπεται διανυκτέρευση στην Αθήνα το ίδιο βράδυ και την Παρασκευή αναχώρηση για τη Ρόδο, όπου το Σάββατο υπάρχει ο αγώνας με τον Κολοσσό για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ισπανία θα βρίσκονται οι: Yannick Franke, Zaccheus Darko-Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σαλφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Nate Renfro

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x