BCL

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ προς τους φιλάθλους για το ματς με την Τόφας

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την προσέλευση στο γήπεδο για τον αγώνα με την Τόφας.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με την Τόφας Μπούρσα με το 88-87 στην Τουρκία μετά το «βαρύ» 63-95 του πρώτου ματς στο «Παλατάκι» για τα play-in του BCL και με νίκη στις 19:30 στο «PAOK SPORTS ARENA» προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης, ακολουθώντας ΑΕΚ, Προμηθέα και Περιστέρι bwin.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ενημέρωσε τον κόσμο του για τα εισιτήρια αλλά και για την προσέλευση στο γήπεδο για τον κρίσιμο αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι!

Απόψε το βράδυ (19:30) στο PAOK Sports Arena, ο τρίτος και καθοριστικός αγώνας του ΠΑΟΚ mateco με την Tofas για την πρόκριση στους “16” του Basketball Champions League.

* Με πάθος και καρδιά, με υπομονή και επιμονή, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόκριση!
* Είναι πολύ σημαντικό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ…
* Να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο…
* Για να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, αλλά και για να είναι από νωρίς στις θέσεις τους και δίπλα στην ομάδα μας.
* Μην ξεχνάτε ότι στο ημίχρονο του αγώνα, δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν 1000€, με ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου, στο μεγάλο διαγωνισμό Half Court Challenge της winmasters Greece του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco
* Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, εκτός από την κεντρική μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα λειτουργήσουν και δύο ακόμη καταστήματα στον πρώτο όροφο του γηπέδου…
* στη θύρα 1 με πρόσβαση από όλο το γήπεδο και…
* εσωτερικά μεταξύ των θυρών 12-14».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x