BCL

Το μήνυμα του Ντάρκο-Κέλι μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που του δείχνει για τον τραυματισμό του.

Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι έσπευσε να ευχαριστήσει άπαντες για τη συμπαράσταση που δείχνουν στο πρόσωπό του. Ο σοβαρός τραυματισμός του Αμερικανού θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα ως το τέλος της σεζόν.

Μέσω stories στο Instagram, ο 25χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την κατάστασή του και ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη στήριξη ενώ δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία για να επιστρέψει.

«Δυστυχώς έχω υποστεί έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Απλά ήθελα να ευχαριστήσω όσους επικοινώνησαν μαζί μου, σημαίνει πολλά για μένα. Προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είστε μοναδικοί... Νιώθω ευλογημένος που έχω υποστηρικτικούς συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο αλλά και τον σύλλογο στο πλευρό μου. Ξέρω πως είμαι σε καλά χέρια. Θα πρέπει να αποχαιρετήσω προσωρινά το μπάσκετ, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τον δρόμο για να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ», ανέφερε ο Ζακ Ντάρκο-Κέλι στην ανάτησή του την οποία και κλείνει με έναν στίχο από τραγούδι του Fabolous: «Ξέρω ότι η ιστορία μου γίνεται καλύτερη γιατί ξέρω τον συγγραφέα της».



ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ντάρκο-Κέλι μετά τον τραυματισμό του

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x