BCL

Παπανικολόπουλος: «Δύσκολη βραδιά – Δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης από την ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος.

Η έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ στοίχισαν στο Περιστέρι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρίγα, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Παπανικολόπουλος, που τόνισε ότι είναι μια δύσκολη βραδιά για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για την ήττα από τη Ρίγα:
«Συγχαρητήρια στη Ρίγα για την καθαρή νίκη. Μας νίκησαν με την αθλητικότητά τους. Μας νίκησαν στα ριμπάουντ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις σε ένα εντός έδρας αγώνα όταν χάνεις τα ριμπάουντ 24 έναντι 41 του αντιπάλου. Μας νίκησαν σε φάσεις ένας εναντίον ενός, σε όλες τις καταστάσεις απομόνωσης. Δύσκολη βραδιά».

- Για το που κρίθηκε το ματς: «Όποτε περνούσαμε μπροστά, έβαζαν μεγάλα σουτ και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πήραμε λάθος αποφάσεις, ιδίως αμυντικά. Είναι πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον αγώνα τους με το Στρασβούργο».

- Για το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του: «Μεγάλο πρόβλημα για μας ήταν η συγκέντρωση στο παιχνίδι. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 39 πόντους, χωρίς ο αντίπαλος να έχει πάρει το μπόνους των ελευθέρων βολών, αφού κάναμε 5 η 6 φάουλ. Είχαμε λοιπόν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα φάουλ, για να σταματήσουμε τις επιθέσεις τους πριν φτάσουν στο καλάθι. Γενικά έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ενεργητικότητα στον τομέα αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x