BCL

Παπαθεοδώρου: «Δεν ελέγξαμε άμυνα κι επίθεση, αλλά μπορούμε να προκριθούμε»

Την πίστη του για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική και την πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας στα προημιτελικά του BCL εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τη Χάποελ Χολόν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως οι παίκτες του Προμηθέα δεν έλεγξαν το ματς με τη Χολόν στην άμυνα και δεν βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, αλλά είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να «γυρίσουν» το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα, εξήρε την ποιότητα των Ισραηλινών, στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η φάση των «16» του BCL, «αποθέωσε» τον Κόνιαρη κι έδωσε το σύνθημα για το επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα η Χολόν και ήταν πολύ εύστοχη σήμερα. Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας και να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Είχαμε, όμως, τα ψυχικά αποθέματα να το "γυρίσουμε" και να το διεκδικήσουμε στη μία κατοχή στο τέλος. Ωστόσο, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και μπορούμε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε στο τελευταίο ματς.

Στα 10’ παιχνιδιού είναι πάρα πολύς ο χρόνος. Μπορούσαμε να νικήσουμε, είχαμε διπλό στόχο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Χολόν είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε πολύ καλή παρουσία ως τώρα. Στο Τοπ16 είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις».

Για τον Κόνιαρη και τη συνέχεια: «Κάθε παίκτης προσφέρει. Ο Αντώνης έχει επιρροή στην άμυνα και στην οργάνωση. Μας έδωσε καθαρές αποφάσεις. Για να "γυρίσεις" ένα τέτοιο ματς θέλει μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος, δώσαμε σύνθημα να "σηκώσουμε τα κεφάλια μας", γιατί είναι μια ήττα που πονάει. Έχουμε αγώνα το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x