BCL

Παπαθεοδώρου: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχει πνεύμα νικητή»

Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου...

Στην καλή άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το ματς με τη Νίμπουρκ, ενώ ανέφερε ότι οι παίκτες του έχουν πνεύμα νικητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Ελέγξαμε το παιχνίδι με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά που μπήκαμε με νευρικότητα. Μετά απ’ αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. παίξαμε καλύτερη άμυνα, πιέσαμε τη μπάλα και γι’ αυτό ήρθαν τα 16 λάθη τους και γι’ αυτό καταστρέψαμε το παιχνίδι τους. Είχαμε μόνο προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποιες γρήγορες επιθέσεις».

- Για το γεγονός πως δεν θα έχει η ομάδα του ρεπό ενόψει ημιτελικού: «Πράγματι συμβαίνει αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχει πνεύμα νικητή. Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχα. Όταν θα έρθει η ώρα θα δείξουμε και τη νοοτροπία νικητή και την ένταση που χρειάζεται για τη νίκη».

- Για το αν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο στα ημιτελικά: «Τενερίφη και Σαραγόσα είναι διαφορετικές, αλλά σπουδαίες ομάδες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε το πνεύμα νικητή για να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με δύο πολύ καλές ομάδες. Έχουν διαφορετικό στυλ. Η Σαραγόσα είναι πιο αθλητική, η Τενερίφη παίζει πιο σετ παιχνίδι. Είναι δύο εξαιρετικές ομάδες. Οπότε είναι σημαντικό για εμάς να ξεκουραστούμε να έχουμε τις κατάλληλες δυνάμεις και να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x