BCL

Παπαθεοδώρου: «Να παίξουμε όπως πρέπει και να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Για τους στόχους της ΑΕΚ και το ματς με την Νίμπουρκ μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Την επιθυμία της ομάδας του να κατακτήσει τον τίτλο του BCL, εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα θέλαμε να συγχαρούμε το BCL που τελειώνει τη σεζόν στο παρκέ. Είναι καλή ευκαιρία για εμάς να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το τρόπαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής τόνισε τα σημεία που θα κριθεί το ματς με την Νίμπουρκ: «ξέρουμε και σεβόμαστε τους πάντες. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της περσινής σεζόν, τη Νίμπουρκ. Έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Έχει πολύ καλό κόουτς, ξέρουν πώς να παίξουν, έχουν ιδέες σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε σκληροί πνευματικά. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό στο παιχνίδι. Έχουμε έμπειρη ομάδα και ταλαντούχα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ειδικά σε ένα τέτοιο τουρνουά. Όλοι είχαν λίγο διάστημα να προετοιμαστούν, είναι διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με τους αγώνες της regular season. Πρέπει να προστατέψουμε το ζωγραφιστό, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά να ελέγξουμε το τέμπο».

Όσον αφορά την εικόνα της ΑΕΚ στο Σούπερ Καπ, υπογράμμισε: «είχαμε ελάχιστο χρόνο να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Όλες αυτές τις μέρες είχαμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες και θα δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x