BCL

Παπαθεοδώρου: «Όλα έγιναν από την καλή άμυνα»

Στην καλή άμυνα πάνω στα ατού της Χάποελ Χολόν απέδωσε τη νίκη του Προμηθέα επί της ισραηλινής ομάδας ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως οι παίκτες του Προμηθέα δεν άφησαν τον Χάρις να κάνει το παιχνίδι του, εξήρε την προσπάθεια της Χάποελ Χολόν λόγω των ουδέτερων γηπέδων που είναι υποχρεωμένη να αγωνίζεται κι έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και τον τρόπο που έπαιξαν. Είχαμε ως στόχο την καλή άμυνα, ειδικά πάνω στον Σι Τζέι, Χάρις και ο Κόνιαρης, όπως κι η υπόλοιπη ομάδα, τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού.
Επειδή δεν παίξαμε αποτελεσματικά στο πρώτο μέρος ήταν ένα δύσκολο ματς, ωστόσο συνεχίσαμε με πίστη στο πλάνο μας αμυντικά και πήραμε τη σπουδαία νίκη.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στη Χολόν που, παρά τα όσα συμβαίνουν, δίνουν τα πάντα και, παρά το ότι έχουν μικρό ρόστερ, παίζουν καλά και ξέρουν πως να παίξουν, άρα η νίκη μας αξίζει περισσότερο. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα, έχουμε δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο και μετά θα κοιτάξουμε το BCL».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x