BCL

Παπαθεοδώρου: «Περήφανος για τους παίκτες μου, έχουμε νέες προκλήσεις μπροστά μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε τον απολογισμό της περυσινής σεζόν, μετά την ολοκλήρωση του BCL.

Το δικό του μήνυμα μετά τον χαμένο τελικό του Basketball Champions League, με τον οποίο ολοκληρώθηκε τυπικά η σεζόν 2019-20 έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου με ανάρτησή του στο instagram.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, στάθηκε στη συνέπεια της ομάδας στα μεγάλα ραντεβού, αλλά και τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Αναλυτικά:

«Μετά από μια δύσκολη και μεγάλη περιπέτεια, η σεζόν 2019-20 τελείωσε για εμάς χθες. Όχι με τον τρόπο που θέλαμε και ονειρευόμασταν, αλλά τερματίζοντας στην δεύτερη θέση.

Φτάσαμε σε δύο τελικούς, νικήσαμε στον έναν και δεν μπορέσαμε ίσως να παίξουμε και σε έναν ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα ήταν συνεπής στις μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε νέες προκλήσεις μπροστά μας.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες που ήταν μαζί μας, αλλά επίσης και για εκείνους που μας βοήθησαν να πετύχουμε πέρυσι. Ευχαριστώ ξεχωριστά τους βοηθούς προπονητή, το επιτελείο, όλα τα μέλη της ομάδας για την προσπάθεια, την υποστήριξη και την βοήθεια.

Συνεχίζουμε να ακολουθούμε το δρόμο που έχτισε η διοίκηση, μεγαλώνοντας ως ομάδα και κάνοντας τους φιλάθλους μας περήφανους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x