BCL

Περιστέρι bwin-Λε Μαν: Κρίσιμη αναμέτρηση με φόντο την πρόκριση στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Τη γαλλική Λε Μαν φιλοξενεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (19:30) για την 5η αγωνιστική του BCL το Περιστέρι bwin, ψάχνοντας μια μεγάλη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στα play in της διοργάνωσης.

Το κρισιμότερο παιχνίδι του (τουλάχιστον... μέχρι το επόμενο) στο Basketball Champions League, δίνει απόψε (19:30, Cosmote Sport 4, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) το βράδυ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι bwin!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί την γαλλική Λε Μαν για την 5η αγωνιστική στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ψάχνοντας τη νίκη που θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να την κρατήσει ζωντανή ακόμα και στο κυνήγι της πρωτιάς.

Το Περιστέρι bwin εξασφάλισε σε πολύ μεγάλο βαθμό την παρουσία του στα play-in (ο έξτρα γύρος πριν την φάση των «16») του φετινού BCL, έχοντας πανηγυρίσει δεύτερη νίκη επί της Σομπατέλι στην Ουγγαρία για την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την καθαρή εκτός έδρας ήττα του με 81-64 από την πρωτοπόρο Μάλαγα και ανεβαίνοντας στο 2-2.



Την περασμένη Κυριακή πανηγύρισε πολύ άνετη εντός έδρας νίκη με 90-57 επί του Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας για κορυφαίο της παίκτη τον Κένι Γουίλιαμς (17π με ? τρίποντα) και βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 5-4. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, έχει μόλις μία ήττα στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια του και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του.



Από την άλλη, η Λε Μαν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες στο BCL, αναγκάζοντας την Μάλαγα στην πρώτη ήττα της στη φετινή διοργάνωση και ανεβαίνοντας στο 2-2. Το περασμένο Σάββατο (2/11) γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπουργκ, γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική ήττα στης στο γαλλικό πρωτάθλημα και πέφτοντας στη 13η του θέση, με ρεκόρ 6-8. Στην αποψινή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Νάρας και Ομπασοχάν.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο του 1ου ομίλου, στις 17 του περασμένου Οκτωβρίου, η Λε Μαν είχε πάρει την άνετη νίκη με 96-68 επί του Περιστερίου bwin, με τους Τζόουνς (18π) και Μέισον (17π) να είναι οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ ο Χαντς (18π) είχε ξεχωρίσει για το Περιστέρι bwin.



«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λε Μαν. Παίζουν καλό μπάσκετ, είναι σκληρή ομάδα που αρέσκεται να παίζει γρήγορα και επιλέγει αρκετές φορές να επιτίθεται με παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Εμείς, πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να προστατεύσουμε την έδρα μας. Ξέρουμε ότι στον όμιλό μας όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και η κάθε νίκη είναι σημαντική τώρα, οπότε θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x