BCL

Πήρε μεγάλη νίκη με Μάλαγα και έδωσε ραντεβού με Ρίτας το Περιστέρι bwin!

Σε ένα δραματικό ματς, το Περιστέρι bwin νίκησε 76-73 τη Μάλαγα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την έκτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του BCL και πάει και τυπικά ως τρίτο στα play-in κόντρα στη Ρίτας.

Μετά από ένα «θρίλερ», το Περιστέρι bwin νίκησε την ισχυρή Μάλαγα 76-73 στα δυτικά προάστια για την έκτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του BCL κι, έχοντας σίγουρη την τρίτη θέση στο γκρουπ και με 3-3 ρεκόρ, αντιμετωπίζει τώρα στα play-in του Γενάρη τη Ρίτας Βίλνιους, τη δεύτερη ομάδα του δεύτερου ομίλου του Προμηθέα Πάτρας με μειονέκτημα έδρας, με τους Ανδαλουσιανούς με ρεκόρ 2-4 να περνούν απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «κυανοκίτρινοι» προηγήθηκαν +5 στη λήξη της πρώτης περιόδου, έχαναν -1 στη λήξη του ημιχρόνου και -2 στην τρίτη περίοδο, όμως με επιμέρους σκορ 16-11 στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έφτασαν στη σπουδαία νίκη.

Κορυφαίοι του Περιστερίου bwin ήταν οι Τόμπσον με 22, Λοβ με 16 και Ράγκλαντ, Ουίλιαμς με 10 πόντους. Για τους Ισπανούς, ξεχώρισαν οι Πέρι με 16 και Κάρτερ με 12 πόντους.

Το ματς
Με έναν «αφιονισμένο» Τόμπσον, ο οποίος είχε 4/4 δίποντα, το Περιστέρι bwin έφτασε στο 8-4 κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου. Οι «κυανοκίτρινοι» έβαλαν κι άλλους παίκτες στην εξίσωση και διατηρούσαμ το +4 με +5 κόντρα σε Πέρι και Σάμερι σε αυτό το διάστημα. Το τρίποντο του Ουίλιαμς έφερε το +7, με τον Λίμα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για τους Ανδαλουσιανούς σε αυτό το διάστημα. Ο Ρένφρο έφερε το +8, όμως οι βολές του Σίμα έφεραν το 26-21 στην ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου.

Ο Λοβ διατηρούσε το +6 για το Περιστέρι bwin στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως το 4-0 σερί των Αμερικανών της Μάλαγα μείωσε στο -2. Το τρίποντο του Κάρτερ μείωσε στο -1, όμως εκεί πήρε την κατάσταση στη χέρια του ο Κάρτερ κι ισοφάρισε 36-36. Ο Ράγκλαντ έπαιρνε τις επιθετικές πρωτοβουλίες για τους «κυανοκίτρινους», όμως το 4-0 σερί της Ουνικάχα την έφερε στο +2 δύο φορές και στο +3 πριν ο Ρένφρο ολοκληρώσει το ημίχρονο στο 46-47.

Το Περιστέρι bwin έκανε ένα 5-0 σερί στην έναρξη της τρίτης περιόδου κι έφτασε στο +2 κι ένα 7-0 σερί με πρωταγωνιστή τον Τόμπσον έφερε το 58-62 με τα συνεχόμενα τρίποντα. Ο Οσετκόφσκι ανέλαβε μόνος του δράση επιθετικά για τη Μάλαγα και με προσωπικό σερί 6-0 ισοφάρισε 60-60 κι οι βολές του Πέρι έφτασαν στο 8-0 το συνολικό σερί και το 60-62 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Το Περιστέρι bwin απάντησε με 7-0 σερί στην έναρξη της τέταρτης περιόδου στις σωστές επιλογές της Μάλαγα μέσα στην ελληνική ρακέτα για το 68-65 και διατηρούσε το +4 σε αυτό το διάστημα με τις σωστές επιλογές μέσα στη ρακέτα των «πράσινων». Ο Λοβ με προσωπικό σερί έκανε το 74-66, όμως ο Κάρτερ βοήθησε σε ένα 7-0 σερί για το 74-73 στα 43’’ και, μετά από πολλές περίεργες φάσεις και τρία challenge, ο Ντάνγκουμπιτς διαμόρφωσε το τελικό 76-73.


Τα δεκάλεπτα: 26-21, 46-47, 60-62, 76-73

Τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x