BCL

Ψάχνει την πρώτη νίκη στο BCL το Περιστέρι bwin

Το Περιστέρι bwin συνετρίβη στην πρεμιέρα του BCL την περασμένη Τετάρτη από τη Λε Μαν και κόντρα στη Φάλκο Σομπατέλι στις 19:30 για τη δεύτερη αγωνιστική θέλει μόνο τη νίκη.

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται στις 19:30 (COSMOTE Sport 4) την ουγγρική Φάλκο Σομπατέλι με στόχο την πρώτη νίκη στο BCL μετά τη συντριβή της πρεμιέρας στη Γαλλία από τη Λε Μαν την περασμένη Τρίτη.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μετρά μόνο ήττες στα επίσημα παιχνίδια της, καθώς έχει και 0/3 στο πρωτάθλημα, συνεπώς θέλει να αντιδράσει.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά είχαμε μια εξαιρετική προετοιμασία στην οποία παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και την Τρίτη απέναντι στην Φάλκο για το Basketball Champions League, πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σε αυτό το μπάσκετ», δήλωσε αρχικά για την αναμέτρηση ο Νέιτ Ρένφρο, συμπληρώνοντας πως: «Θέλουμε να χτίσουμε την ταυτότητά μας στην άμυνα και να προστατεύσουμε την έδρα μας επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη στους ευρωπαϊκούς αγώνες μας».

Ο Αμερικανός σέντερ των «κυανοκίτρινων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο, τον οποίο περιμένει στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για να τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Ρένφρο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάλαγα υποδέχεται τη ΛεΜάν στις 21:30, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το 2/2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x