BCL

Περιστέρι bwin-Ρίτας Βίλνιους: Να πάρει… εκδίκηση και προβάδισμα πρόκρισης!

To Περιστέρι bwin φιλοξενεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τη Ρίτας για την 4η αγωνιστική του BCL, έχοντας σκοπό να πάρει ρεβάνς για τη βαριά ήττα στη Λιθουανία, αλλά και να κάνει βήμα για την πρόκριση.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, το Περιστέρι bwin επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων φιλοξενεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» τη Ρίτας Βίλνιους (29/11, 19:30, COSMOTE SPORT 4), για την 4η αγωνιστική του Champions League, έχοντας σκοπό να κάνει γερό βήμα πρόκρισης.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μέσα σε αυτόν τον μήνα βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην Basket League, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Δημήτρη Αγραβάνη, που θα παίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα με τη φανέλα του Περιστερίου bwin. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την αντίπαλο Ρίτας, που έκανε το 3/3 τον περασμένο μήνα δείχνοντας πολύ καλύτερη εικόνα.

Το Περιστέρι bwin, που έχει ρεκόρ 2-1, πάει στο ματς με διττό σκοπό, καθώς με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση σε κάποια από τις τρεις θέσεις, αλλά θα πάρει και εκδίκηση από τους Λιθουανούς (1-2), που στην προηγούμενη αγωνιστική το συνέτριψαν με 89-64 στη Λιθουανία.

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Σπανούλη είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο κομβικός Σιλβέν Φρανσίσκο επέστρεψε στη δράση στο παιχνίδι με το Λαύριο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο Περιστέρι bwin περιμένουν δυναμική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, καθώς με το «Α.Παπανδρέου» να έχει παλμό το απόγευμα της Τετάρτης, θα δωθεί μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Σπανούλη για την τρίτη νίκη τους σε τέσσερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του BCL.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x