BCL

Δοκιμασία με την ισχυρή Τενερίφη για το Περιστέρι bwin του Σπανούλη

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται την Τενερίφη για την δεύτερη αγωνιστική του BCL.

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται την Τρίτη (18/10, 19:30, Cosmote Sport 4) την κάτοχο του Basketball Champions League Τενερίφη για την δεύτερη αγωνιστική στον όγδοο όμιλο.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Κυριακή, αλλά θα παλέψει για το 2/2 σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, για τον οποίο την ίδια ώρα αναμετρώνται Μπνέι Χερζλίγια και Ρίτας Βίλνιους στο Ισραήλ. To σύνολο του Τσους Βιντορέτα, που είχε νικήσει όπως και το Περιστέρι στην πρεμιέρα, θα παραταχθεί χωρίς τον 29χρονο Ισπανό σέντερ Φραν Γκέρα που είναι τραυματίας. Όλα τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας όμως θα είναι διαθέσιμα. Στο ρόστερ της Τενερίφης υπάρχουν σπουδαία ονόματα όπως οι Χουέρτας, Φιτιπάλδο, Αμπρομάιτις, Σάλιν, Σερμαντίνι, Ντούρνκαμπ και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία Χάιμε Φερνάντεθ.

«Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ, σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να αφήσουμε το στίγμα μας σαν ομάδα για το τι θέλουμε να κάνουμε στην Ευρώπη και γενικότερα ποια θέλουμε να είναι η πορεία μας στην Ελλάδα» υποστήριξε ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Παναγιώτης Βασιλόπουλος εν όψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του Περιστερίου bwin με την Τενερίφη και πρόσθεσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας το οποίο θα δείξει ποιες είναι οι προσδοκίες μας και πόσο καλή ομάδα είμαστε για να μπορούμε να ακουστούμε παντού».

Όσο για την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος και κάτοχο του τροπαίου του BCL, υπογράμμισε: «Η Τενερίφη είναι μια τρομερή ομάδα. Πολύ καλά δουλεμένη, όπου οι παίκτες της είναι αρκετά χρόνια μαζί, ενώ έχουν τον ίδιο προπονητή. Για μας είναι πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε τους πρωταθλητές του Basketball Champions League. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας δίνει τρομερό κίνητρο, γιατί θέλουμε να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος της ημέρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x