BCL

Για το 3/3 στο Βίλνιους το Περιστέρι bwin

To Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει την Ρίτας στο Βίλνιους για το 3/3 στο Basketball Champions League.

Μετά τις μεγάλες νίκες στην έδρα του απέναντι σε Μπνέι Χερζλίγια και Τενερίφη, το Περιστέρι bwin θέλει να τριτώσει το καλό. Για την 3η αγωνιστική του ογδόου ομίλου του Basketball Champions League αντιμετωπίζει στο Βίλνιους την Ρίτας (19:30, COSMOTE Sport 4), με στόχο το 3/3. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ταξίδεψε χωρίς προβλήματα τη Δευτέρα (31/10) μέσω Κωνσταντινούπολης για τη λιθουανική πρωτεύουσα.

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Ρίτας δεν ξεκίνησε καλά φέτος και ειδικά στο BCL έχει δύο ήττες, και θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να έχει ελπίδες. Παίζουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια μαζί τους και θέλει προσοχή» υποστήριξε ο Μίρο Μπίλαν, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς. «Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας θέση κι αν τους κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον όμιλο, που σημαίνει πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Κροάτης σέντερ.

Η Ρίτας μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, καθώς έχασε εκτός έδρας τόσο από την Τενερίφη (89-74), όσο και από την Μπνέι Χερζλίγια (90-85). H ομάδα του Γκιέντριους Ζιμπένας, που έχει συνεργάτη τον Γιώργο Δέδα, διαθέτει ένα αρκετά νεανικό ρόστερ. Ξεχωρίζουν ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα Μάρκους Φόστερ και οι δύο Λιθουανοί ψηλοί Μαρτίνας Εχόντας και Γκίτις Μασιούλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x