BCL

Πλάθα: «Μπορεί να είμαι ηλίθιος που δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε ευρωπαϊκό ματς σε λιγότερο από 48 ώρες»

Στο ότι η ΑΕΚ Betsson BC αναγκάστηκε να δώσει δύο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Στσέτσιν ο Ζοάν Πλάθα.

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ Betsson BC αναγκάστηκε να δώσει δύο παιχνίδια σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της πολωνικής Στσέτσιν για το BCL ο Ζοάν Πλάθα.



Ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που οι παίκτες του αναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς την παραμικρή ξεκούραση μετά το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Μπορεί να είμαι ένας ηλίθιος από τη Βαρκελώνη, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε ευρωπαϊκό ματς σε 48 ώρες», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson BC, πριν σχολιάσει το παιχνίδι, λέγοντας:

«Βελτιώσαμε κάποια πράγματα, ειδικά αμυντικά. Έχουμε ακόμη σκαμπανεβάσματα. Είδατε ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε έξι λάθη, όμως στο δεύτερο ημίχρονο υποπέσαμε μόνο σε δύο. Χρειάζεται να γίνουμε καλύτεροι στη ρουτίνα μας, στα κριτήρια στο παιχνίδι μας και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x